Antalya Tadilart firması olarak Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı vb. bölgelerine hizmet vermekteyiz. Amacımız evlerinizi tamamen yenilemek ve tadilat sorunlarınıza birebir çözüm sunabilmektir

Havalar soğumaya ve geceler erken kararmaya başladıkça, daha rahat akşamlar geçirmeye çalışıyoruz. ancak çoğumuz, ısıtmayı sürekli çalıştırmadan evlerimizi sıcak tutmakta zorlanıyoruz ki bu pahalı olabilir. Kış boyunca o sıcak ortamı elde etmenize yardımcı olmak için göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey var.

Yeterli yalıtımınız olup olmadığını kontrol edin
Çoğumuzun çatısında bir miktar yalıtım vardır. Çatı yalıtımı evinizi hava koşullarından korur. Evinizin içini kışın daha sıcak, yazın daha serin olmasını sağlar. Fakat yalıtım bir zaman sonra eskiyebilir ve bu özelliğini yitirebilir. Eskiyen yalıtımın birçok zararı vardır. Sadece ısı akışını bozmakla kalmaz aynı zamanda eviniz ve sağlığınız için de büyük zararları vardır. Bu yüzden eski yalıtımın kaldırıp yerine yeni yalıtım uygulanması gerekir. Bunun sonucunda ay sonu faturalarınız da mükemmel bir düşüş fark edebilirsiniz. Antalya İzolasyon firması  sitemizden yalıtım uyguladığımız evlere göz atabilirsiniz.

Yerden ısıtmayı kurmayı düşünün
Yerden ısıtma, çoğunuzun lüks olarak düşündüğü bir şeydir. Ancak teknoloji geliştikçe fiyatlar düştü, bu da bir miktar bütçesi olan bizler için bir olasılık haline geldi.
Halihazırda yeni bir döşeme düşünüyorsanız, yerden ısıtmayı düşünmek için ideal bir zaman. Yerden ısıtma, sıcaklığı odaya eşit bir şekilde yayma avantajına sahiptir. Bu tür ısıtma, daha düşük sıcaklıklarda da verimli şekilde çalışır.

Siz de evinize tadilat yaptırmak istiyorsanız Tadilart firması her koşulda yanınızda olacaktır. Ev tadilatı veya ücretsiz tekliflerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için 05350304869 nolu numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.