Dış cephe kaplamabir evin veya başka bir binanın duvarının dış tarafına tutturulmuş koruyucu malzemedir . Çatı ile birlikte, en önemlisi güneş, yağmur, kar, sıcak ve soğuk elementlere karşı ilk savunma hattını oluşturur, böylece iç tarafta istikrarlı, daha rahat bir ortam yaratır.

Bir dış duvar kaplaması, duvar boyasına göre daha uzun ömürlü bir alternatiftir, ancak iki ana işlevi veya özelliği vardır, oysa geleneksel duvar boyasının sadece bir özelliği vardır: Dekorasyon.

Tipik bir dış duvar kaplamasını, sistemi kullanım ömrü ve uzun ömür açısından duvar boyasından ayrı tutan hem dekoratif hem de koruyucu olmanın faydalarına sahiptir.Evinizin dış duvarlarını duvar boyasıyla boyamak güzel görünmesini sağlayabilirken, bu özellik boya bozulmaya başlamadan önce birkaç yıl sürecektir.Evinize bir dış duvar kaplaması uygulamasının ana yararı, boyaya göre sadece estetik olarak hoş görünmekle kalmayacak, aynı zamanda daha uzun yıllar boyunca çekici görünmeye devam edeceği gerçeğidir.

Bir dış cepha kaplaması uygulamadan önce bina duvarındaki çatlaklar veya gevşek sıva gibi tüm kusurların onarılması gerekmektedir.dış cephe kaplama şirketleri bu gerçegi korumak için tüketici garantisi vermektedir.Sunulan garantilerin uzunluğu değişkendir, ancak normalde garanti kaplama dökülmesine, solmasına, çatlamasına veya soyulmasına karşı korur.Dış cephe kaplama dendiğinde çoğu kişinin aklına ilk gelen mantolamadır ancak çok farklı şekilde uygulanan dış cephe kaplama çeşitleri bulunmaktadır:
Silikon Dış Cephe Kaplama.
Alüminyum Kompozit Dış Cephe Kaplama.
Doğal Taş Kaplama Cephe.
Ahşap Dış Cephe Kaplama.
Prekast Dış Cephe Kaplama.

Dış Cephe Kaplamalarının avantajları..

Nem alan bir duvar kaplaması uygulaması ile iyileştirilebilir
Duvar kaplamaları, imalatlarında bulunan süper hidrofobik su dağıtıcıları nedeniyle nemli ve su girişinin binaya girmesini önler.Bu nemli bir binaya doğru şekilde uygulandığında dokulu bir dış duvar kaplamasının, binanın dokusu içinde oluşan nemin zararsız bir şekilde buharlaşmasına neden olurken, nemin daha fazla girmesini önleyeceği anlamına gelir.

Duvar kaplamaları kendi kendini temizleyen ürünlerdir
Tipik bir duvar kaplaması, duvar boyası gibi nadiren kir toplar, ancak su itici özelliklerinin doğası yağmur suyunun herhangi bir kir parçacığını doğal olarak ve endişe duymadan yıkamasını sağlar.

Duvar kusurlarını örtme yeteneği boyalara göre bir avantajdır
Bir dış duvar kaplaması, genellikle kaplama içine bir doku eklenmiş elemanlarla, duvar boyasından çok daha büyük bir kalınlığa uygulanır.Bu, duvar kaplamasının, zayıf opaklığa sahip duvar boyasının önceden mevcut duvar problemlerini gizlemeyeceği kusurları, önceki onarımları veya çatlakları tamamen kaplamasını sağlar.

Dış cephe kaplamaları ayrıca binaların duvarlarında küf oluşumuna karşı mükemmel direnç sağlar.
Bir dış duvarda büyüyen yeşil küf veya yosunlar genellikle evin dışının gölgeli alanlarında veya duvarın su almasından kaynaklanabilir.Küf organik bir elementtir ve diğer tüm bitkiler gibi, büyümek için neme ihtiyaç duyar.küf bir dış duvar yüzeyinde büyüyorsa, genellikle suyun dış duvarın yüzeyine yakın bir yerde tutulduğunu ve yeşil küfün yayılması için ateşli bir ortam oluşturduğunu gösterir.Tipik bir dış duvar kaplaması, bu nemin duvarda var olmasına izin vermez, bu nedenle yeşil küfün yayılmasını ve büyümesini önler.

Çoğu dış duvar kaplama ürünü , Bir binayı görsel olarak geliştirmek için tasarlanmış çeşitli doku ve renklerde mevcuttur, hava koşullarına karşı koruma, asla solmayan renkler ve nüfuz eden nemli ve küfü kalıcı olarak iyileştirme yeteneği gibi ek faydaları vardır.

Evinize bir dış duvar kaplaması uygulamak, önemli faydalar sağlarken, hizmeti satın almak da pahalı değildir.

Binanız için bir duvar kaplama sistemi hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz,buğün bizi 05350304869 ‘dan arayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.